Monday, August 16, 2010

bdsejuk

sejak dua menjak ni . rajin bebenor pakai bedak sejuk .
tahu itu apa bedak sejuk ? bedak bulat bulat kecik
yang warna putih comel comel tula . nak dijadikan cerita
ada satu makcik ni datang rumah . datang dari kelantan .
jual ubat ubat dr kelantan jalan kaki je
merantau dr rumah ke rumah . kesian pulak tengok dia .
muka penat . so, ajakla masuk rumah . ingtkan orang banci .
rupanya bukannn . da alang alang die masuk sibuk
promote itu ini , kesian pulak . so , beli la
bedak sejuk satu botol . haaa~ amek kau . bila pakaiii
mula mula tu . cm takde efek je kan . haha *ngamuk*
tapi lepas dua tiga hari tu rasa best pulak pakai bedak
sejuk , sbb muka kite nnti jadi sejuk . nyummmm .
i like ! heh~ pasneh kenela mintak tolong mak
carik bedak sejuk banyak2 . da terjatuh cinta pulak ni . ohoo~ :p

* pakai bedak sejuk byk2 muka xcantik2 gak . hahahahha . ngok je~

4 comments:

✿NAZIRAH✿ said...

nak cantik, pkai kapur je la...hahah

sliper_jepun said...

hehehe...
cejuk...
cejuk...
cejuk...

a n a s t a s y e a said...

anastasyea pun suka guna bedak sejuk .. tak kisah samada yg buat sendiri atau beli kat kedai. Kalau ada .. guna je =)

Dewi Aja said...

Hello Admin!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)